Kilpailutulokset ovat nyt ajantasalla!

Juuri tänään on päivitetty seuramme tanssijoiden kilpailutulokset alkaen v. 2019 oman otsikkonsa alle. Käykääpä vilkaissemasssa menestyksekkään seuuramme tuloksia.

Jokainen tanssijamme on onnittelujjen arvoinen, sillä kisamenestys on vaatinut ja tulee vaatimmaan kovaa harjoittelua!

Hyvää kevättä toivottaen

 

Pirjo Pappila
tiedottaja
rahoitus- ja sposorivastaava
Oulu

SEURAMME KILPALIJOIDEN RYHMÄ KASVOI!

Saanko esitellä:

Saimme 18.4.2021 uuden kilpaparin Duo Mikko Hakkararainen & Milla Ilonen, Tampere!

Kokenut kilpatanssija Combi- ja Singlekategorioissa Mikko Hakkarainen siivittää nyt myös rakkaansa Milla Ilosen tanssin pyörteisiin. Pari ottaa rohkeasti osaa juuri meneillä oleviin Suomen ensimmäisiin online-kilpailuihin, vaikka Millalle laji on uusi aluevaltaus.

Toivotan parille paljon iloa ja yhteisiä tahteja uudelle tanssitielleen!

Pirjo Pappila
Tiedottaja
Rahoitus- ja sponsorointivastaava

 • PIRKANMAAN PYÖRÄTUOLI-TANSSIJAT RY:N SÄHKÄRITANSSIJAT NÄYTTIVÄT, ETTÄ TANSSIMISEEN EI JALKOJA TARVITA!

  Pitkän tauon jälkeen World Para Dance Sport järjesti kilpailut, jotka olivat ainutlaatuiset. Ensimmäistä kertaa historiassa kisailtiin Online-kilpailuissa 7:ssä eri kategorioissa Freestylessä.

  Seuramme sähkäritanssijat Pirjo, Janette ja Kristiina ottivat osaa uuteen sähkärifreestyleen, josta tulikin Pirpylle todellinen jymymenestys!

  Oululainen Pirjo Pappila voitti kultaa kokeneena IPC Single 1 Freestyle tanssijana ohjelmanumerollaan Mamma Mia!

 • Mutta heti perään hopealle kamppaili tamperelainen Janette Isomäki, joka teki samalla kansainvälisen kisadepyyttinsä.

  Janeten ohjelmanumero oli uunituore Step by Step!

  Janeten esityksessä ei vaivannut kokemattomuus, vaan hän halusi näyttää koko maailmalle, miten paljon tanssi voi antaa henkilölle, jonka toimintakyky on vahvasti alentunut.

  Kova treeni ja päättäväisen luonteensa ansiosta Janette pääsi kolkuttelemaan ohjaajanaan toimivan Pirjon kannuksia, sillä pisteerot naisten välillä olivat hyvin pienet.

 • Seinäjokelainen Kristiina Ylijoki täydensi seuran menestystä sijoittumalla 4. sijalle ohjelmanumerollaan The Show Must Go On!

  Tämä osoittaa, että Pirpy on kaikkien tanssijoiden seura, jossa jokaiselle löytyy tila!

  Vaikeista olosuhteista huolimatta naiskolmikkomme lunasti odotuksemme tanssimalla Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry:n ja Suomen erittäin näkyvästi kartalle.

  Seuran toimihenkilöt onnittelevat kolmikkoa menestyksestään!

  Alla linkki kisatuloksiin ja -videohin:

  https://online.kv-judging.systems/stages/sFdsHzSTcoMeZRszc/result

  Pirjo Pappila
  Tiedottaja
  Rahoitus- ja sponsorointivastaava

HUIKEA KEHITYS JOHTI TASOLUOKKANOUSUUN

Pirkanmaan pyörätuolitanssjat ry:tä yli viiden vuoden ajan Tulokas-tasoluokassa edustanut Duo pari Rami Isomäki & Janette Isomäki on tänään lajiliitto Suomen pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry:n hallituksen päätöksellä noussut huikean tämän vuoden kehityksen ja osoittamansa lajikiinnostuksensa ansiosta Pre Champion -tasoluokkaan!

Tämä nousu osoittaa sen, että luja harjoittelumotivaatio tuottaa tulosta lyhyelläkin aikavälillä, sillä kyseinen Duo pari on harjoitellut vasta tammikuusta 2020 alkaen suunnitellusti ja tavoitteellisesti tähtäimenään tulevaisuudessa edustaa Suomea arvokilpailuissa.

Seuran tiedottajana onnittelen kyseistä paria nousunsa johdosta ja toivon heille huikeita treeni- ja kilpailukokemuksia!

Lämpimästi onnitellen

Pirjo Pappila
Tiedottaja
Rahoitus- ja sponsorivastaava
Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry

14. Tammi, 2020

Oikaisu vallitsevaan väärään tietoon!

Monilla on käsitys, että maksaessaan Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry:n jäsenmaksun, joka sisältää Suomen pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry:n jäsenmaksun, astuisi voimaan tapaturmavakuutus lajiliiton kautta.

TÄMÄ EI PIDÄ PAIKKAANSA! Siksi on erittäin tärkeää, että myös jokainen harrastava tai esiintyvä pyörätuolitanssijat hankkivat itselleen H-lisenssin oheisesta linkistä. Lisenssin hinta koko vuodelle on 15 € ja se kattaa kaikki harjoituksissa, leireillä, esiintymisissä ja niiden matkoilla tulevat tapaturmat.

LISENSSI ON HENKILÖKOITAINEN! Eli Duo- ja Combi-parien kumpikin tanssija tarvitsee oman lisenssin.
Lisenssin hankit täältä: https://pyoratuolitanssi.fi/lisenssi/

Pirjo Pappila
tiedottaja

1. Tammi, 2020

Hyvää vuotta 2020!

Vuosi on nyt vaihtunut ja on aihetta muistuttaa kahdesta asiasta:

1. Hanki lisenssi
Kaikilla kilpailevilla pyörätuolitanssijoilla TÄYTYY POIKSEUTTA OLLA VOIMASSA A-LISENSSI. Sen hinta tänä vuonna on 65,00 €. Se sisältää Sportti-vakuutuksen, joka kattaa KAIKKI TAPATURMAT kaikissa lajia tukevissa harjoituksissa ja kilpailuissa sekä niiden matkoilla että majoituspaikoissa.

Myös harrastavan pyörätuolitanssijan tai esiintyvän pyörätuolitanssijan on hyvä hankkia H-lisenssi, jonka hinta on 15,00 €. H-lisenssin turvalaajus on sama kuin A-lisenssissä lukuunottamatta kilpailuja. Lisenssien hinnat koko vuodeksi, tapaturmakohtainen omavastuu 100,00 € ja oikeus saada hoitoa yksityissektorilla.
Lisenssin hankit täältä: https://pyoratuolitanssi.fi/lisenssi/

2. Pidä luokittelusi ajantasalla
Jos kehossasi tai apuvälineissäsi tapahtuu muutos, ota yhteyttä PYTLI:n luokittelupäällikköön Hilla Turtiaiseen, HÄN TIETÄÄ, AIHEUTTAAKO MUUTOS TOIMENPITEITÄ!

Pirjo Pappila
tiedottaja

Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry:llä historiallinen hetki!

Eilen Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry tekivät historiaa, sillä seuran puheenjohtaja Vappu Pihlajamäki (kuvassa vasemmalla) ja Tammenlehväkeskus Oy:n kuntoutus- ja kehittämispäällikkö Titta Soimasuo (kuvassa oikealla) vahvistivat yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta Pirkanmaan pyörötuolitanssijat ry:n tanssijat saavat harjoitustilat Tammenlehväkeskus Oy:n tiloista 13.1.2020 alkaen.

Yhteistyösopimukseen kuuluu myös se, että seuran tanssijat ohjaavat ja neuvovat viikoittain ensimmäisen tunnin ajan oman vapaaharjoittelunsa ohessa kuntoutuskeskuksen kuntoutujia tanssinpyörteisiin. Yhteisharjoittelun jälkeen tanssijat harjoittelevat vanhaan malliin kaksi tuntia ohjatuissa harjoituksissa, joita pääsääntöisesti vetää vuoden 2021 loppuun saakka tanssin monitaiturimies Paolo Ventura (kuvassa vasemmalla).Tällä yhteistyösopimuksella päättyi Pirkanmaan pyörötuolitanssijoiden pitkäaikainen harjoittelu Tampereen kaupungin omistamassa Hervannan vapaa-aikakeskuksessa – tästä yhteistyöstä haluamme sydämistämme kiittää Hervannan vapaa- aikakeskuksen henkilökuntaa auttamislähtöisestä toiminnasta.

Tämän yhteistyösopimuksen solmimista oli myös todistamassa seuran pitkäaikainen yhteistyökumppani valokuvaaja Jari Salopino Kuvauspalvelu Salopinosta.

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan, mitä kaikkea tulevaisuus tämän yhteistyön myötä antaa, sillä Tammenlehväkeskus Oy:n tiloissa on laajat mahdollisuudet monenlaiseen tanssiharjoittelua tukeviin toimintoihin esimerkiksi upea kuntosali, jonka käyttömahdollisuus tanssijoille voisi olla yksi yhteistyösopimuksemme laajentamiskohde.

Pirjo Pappila
tiedottaja
Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry


Kuva: Jari Salopino / Kuvauspalvelu Salopino

10. Joulu, 2019

Kiitos ja hyvää lomaa!

Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry. kiittää kaikkia tanssijoita, avustajia, ohjaajia, vapaaehtoisia sekä yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta 2019!

Nyt on joulutauon aika 16.12.2019 harjoitusten jälkeen! Palaamme parketeille 13.1.2020.

Iloista joulunalusaikaa kaikille!

10. Joulu, 2019

Doping-skandaali puhututtaa myös paraurheilijoita!

Kiireinen työpäiväni sai ikävän sävyn seuramme puheenjohtaja Vappu Pihlajamäeltä saanimani puhelun myötä. Viestinsä oli karu, mutta myöskin sanattomaksi vievä - somessa oli jo useaan kertaan jaettu Iltalehden kohu-uutista Venäjän doping-skandaalista! Järkyttyneet sanani meinasivat tukahtua ihmetyksen vuoksi, sillä edellinen Wadan asettama kilpailusulku päättyi vasta keväällä, maaliskuussa.

Nykyinen kilpailusulku kattaa isot arvokisat eli Olympialaiset ja MM-kisat neljän vuoden ajan ja tämä on yksi Wadan voimakkaimmista sanktioista puhtaan urheilun puolesta.

Vielä on avoimena skandaalin vaikutukset lajiimme, siksi on hyvä muistaa, että kaikki kilpailevat pyörätuolitanssijat ovat velvollisia noudattamaan doping-säädöksiä. .Käytännössä tämä tarkoittaa pitämään huolen siitä, ettei käytössä ole kiellettyjen listalla olevia lääkkeitä. Asian voit tarkistaa täältä: https://kamu.suek.fi/#!/

Mikäli lääkkeesi on listalla, pyydä lääkäriä vaihtamaan lääke välittömästi ja mikäli lääke on terveydellesi välttämätön, pyydä lausunto erivapaustodistusta varten. Lisätietoja: Anna Simula / SUEK. MUISTA, VASTUU ON AINA URHEILIJALLA ITSELLÄÄN!

Pirjo Pappila
tiedottaja
Oulu

13. Kesä, 2019

Seurallemme tuntuvaa tunnustusta monesta tuutista!

Kesän vehreys ja auringonpaiste saavat aina kaikki hymyilemään, mutta meillä pirpyläisillä on todella aihetta hymyyn. Alkuviikosta Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry palkitsi, aivan oikeutetusti, seuramme puheenjohtajan Vappu Pihlajamäen Hyvä tyyppi -kunniakirjalla sekä T-paidalla pyyteettömästi erityisliikunnan eteen pitkään tehdystä vapaaehtoistyöstä.

Tämän lisäksi seuramme Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry palkittiin, keväällä pidetyn valtakunnallisen äänestyksen pojalta, Aito Säästöpankkien Hyvä teko 2019 -lahjoituksellla. Saatu lahjoitus tullaan käyttämään, luovutustilaisuudessa yhtenä vastaanottajana olleen, IPC Duo-tanssijamme Karl Anderssonin mukaan Tampereella 2.8. - 4.8.2019 pidettävien kansainvälisten pyörätuolitanssikilpailuiden kahvion sekä buffetin kuluihin.

https://www.saastopankki.fi/fi-fi/pankit-ja-konttorit/aito-saastopankki/ajankohtaista/hyvia-tekoja-2019

ttps://www.facebook.com/147819305380554/posts/1330911830404623/

Näiden lisäksi myös oululainen IPC-tasolla kilpaileva Single-tanssijamme Pirjo Pappila sai yksilöurheilijana saman äänestyksen pohjalta Säästöpankki Optian Hyvä teko 2019 -stipendin.

Kaikkia onnitellen

Pirjo Pappila
Tiedottaja
Rahoitus- ja sposorointivastaava
Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry

28. Touko, 2019

Kevätkautemme päättyi!

Seuramme kevätkautemme ohjattujen harjoitusten osalla päättyi 27.5.2019. Lämmin kiitos Carola Tuokolle "Meidän jengimme" luotsaamisesta. Hän ammattitaidollaan ja yksilöjohdanteisella opetustavalla vahvisti yhteenkuuluvuuttamme ja pohjasi kilpailevat tanssijamme huikeisiin suorituksiinsa ja harrastetanssijamme onnistumisen hetkiensä ansiosta luottamaan enemmän itseensä ja kykyihinsä.

Päättynyt kausi toi tanssijoillemme lukuisia mitaleja, kaikki kilpailutulokset tanssijoidemme osalta löytyvät Kilpailutulokset -sivulta. Onnea kaikille vielä kerran!

Vaikka ohjatut harjoituksemme ovatkin nyt päättyneet, ei tannsijamme suinkaan lepää pelkästään auringossa. He luovat tanssin taikaa monissa esiintymisissään, treenaavat itsenäisesti Tanssiseura Hurmio ry:n saleilla tulevia kilpailujaan varten ja ottavat osaa useille valmennusleireille sekä muutamaan kilpailuun. Kotisivujemme Tapahtumakalenteri kertoo, missä voit nähdä upeiden tanssijoidemme huikeita suorituksiaan.

Kesä päättyy Tampereella pidettäviin kansainvälisiin Paralympia komitean alaisiin kisoihin, johon tansssijamme hyvin laajasti osallistuvat. Seuramme on osa järjestäjäyhteistyötä ja sen pohjalta puuhaa riittää! Tulethan kannustamaan ja kokemaan todellista tanssin taikaa!

Harjoitukset alkavat jälleen 12.8.2019 klo 15.00. Tapahtumissa tavataan!
Kiitos kaikille menneestä kaudesta ja mukavaa sekä lämmintä kesää!

Kesäterveisin

Pirjo Pappila
Tiedottaja
Rahoitus- ja sposorointivastaava
Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry

Kotisivujen päivitys loppusuoralla!

7. Helmi, 2019

Vain kuvia, videoita ja tanssijoidemme esittelyt puuttuvat

Hei!
Nyt on kotisivujemme päivitys lähestulkoon valmis! Toivottavasti pidät muutoksista, jos on jokin käyttöön liittyvä ongelma motoriikkavaikeuksiesi johdosta, ota rohkeasti minuun yhteyttä! Sähköpostiosoitteeni löytyy yhteystietojen sivulta. Katsotaan yhdessä, miten voimme ratkaista ongelman siten, että voit käyttää sivujamme mahdollisimman itsenäisesti.

Tarvitsen jokaiselta seuramme tanssijalta kuvan tai parikuvan ja sen lisäksi joko itsesi kirjoittaman tai haastatteluni avulla tehdyn pienen kertomuksen eli henkilökuvauksen tanssitaipaleestasi/taipaleestanne. Ollaan tästä asiasta piakoin yhteyksissä!

Kivaa loppuviikkoa!

Terveisin

Pirjo
Tiedottaja

29. Tammi, 2019

Seuramme toimihenkilöstömme on laajentunut!

Seuramme toimihenkilönä on 28.1.2019 alkaen aloittanut uusi jäsenemme oululainen IPC-tason single 1 -luokan tanssija Pirjo Pappila. Tehtävänimikkeensä seurassamme ovat: tiedottaja sekä rahoitus- ja sponsorointivastaava.

Kiitän hallitusta antamastaan luottamuksesta! Ensitöikseni ilmoitan, että kotisivujemme sisältö tulee muuttumaan erittäin paljon ja teen päivitystä mahdollisimman nopealla syklillä. Pahoittelen muutoksesta aiheutuvaa mahdollista haittaa!

Ystävällisin terveisin

Pirjo Pappila
Tiedottaja
Rahoitus- ja sposorointivastaava