11. huhti, 2019

Pirpyläiset jyräävät kisasta toiseen!

Tamperelainen pyörätulitanssiseura Pirkanmaan pyörätuolitanssijat Pirpy ry:n tanssijat ovat napsineet vuoden alusta asti mitaleita kisasta toiseen! Tämä ei ole ihme, sillä kilpailevat tanssijat harjoittelevat hyvin suunnitelmallisesti kohti omia tavoitteitaan antamatta tuumaakaan periksi. 

Kevään mitalisade  kuitenkin huipentui 2.3.2019 pidettyihin lajin SM-kisoihin, jossa seuran tanssijat nappasivat upeasti 10 mitalia, joiden joukossa upeasti tuli seuralle Duo 2 vakioiden SM-kultaa sekä -pronssia sekä Duo 2 lattareiden SM-kultaa ja -pronssia. Näiden lisäksi saavutettiin seurallemme ensimmäinen Single 1+2 luokan SM-hopea mitali.

SM-luokkien mitaleiden lisäksi seuramme pitkäaikainen tanssija Mikko Hakkarainen on, aiemmista puheistaan poiketen, tanssinut hieman yli vuoden verran Single 1 Tulokas -luokassa. Mikko on osoittanut sen, että sitkeällä harjoittelulla sekä periksiantamattomuudella voi saavuttaa mitä tahansa. Hän on kehittynyt tasaisesti ja sen myötä kisasijoitukset ovat nousseet kisasta toiseen. 6.4.2019 Oulussa pidetyissä pystytanssijoiden ja pyörätuolitanssijoiden yhteiskilpailuissa Mikko voitti omassa luokassaan upealla suorituksellaan ansaitusti kultaa!!! Tämä oli hyvää kermaa totuttujen tasaisesti menestyvyvien kilpailijoiden, Karl Andersson & Hanna Ihantola sekä Leevi Ketola & Zaida Launis Duo parien suoritusten lisäksi! Mikko jatkaa myös kilpailuja Combi 1 Champion luokassa parinsa Tuija Pajusen kanssa. Näitä totuttuja menestyjiä säestää seuramme uusi Single-tanssija Pirjo Pappila Oulusta, joka on tanssinut sähköpyörätuolillaan hyvin vahvasti itsensä jo pyörätuolitanssijoiden tietoisuuteen ympäri maailmaa. 

Lisäksi voin todeta, että seuramme harjoittelijoissa on paljon potentiaalista kilpailumateriaalia, kun he vain rohkaisevat itsensä ja täräyttävät renkaansa vahvasti kisaparketeille!

Onnea kaikille jo menestyneille tanssijoille sekä tsemppiä harjoitteluun tulevia kisoja varten!

Meidän jengimme jyrää ja puheenjohtajamme "papukaijamme" Vappu Pihlajamäki taputtaa iloisesti ja tsemppaa jokaista tanssijaansa eteenpäin omissa tavoitteissaan!!! Tule tutustumaan meidän jengiin harjoituksiimme ja voit tukea seuraamme kotisivullamme sekä Facebook-sivullamme olevan laillisen keräysluvan puitteissa.

Hyvää kilpailukevättä kaikille toivottaen 

Pirjo Pappila

Tiedottaja

Rahoitus- ja sponsorointivastaava

Pirkanmaan pyörätuolitanssijat Pirpy ry